Lehet hogy furcsán hangzik, de én ezt már régóta figyelem és várom! Októberben lesz 9 éve hogy kezdtem a blogírást ami szabadidőm hasznos elfoglaltságaként indult és azért hogy megosszam veletek azt amit eddigi életem során elméletben majd gyakorlatban is takarékos konyhámban elkészítettem. Szeretem a hagyományos ételeket amit már eddig is észrevehettetek de nem zárkózom el azoktól a receptektől sem ami ettől kicsit eltér. Mivel általában a mindennapokban ketten vagyunk itthon ezért gyakran a leírt receptek csökkentett mennyiséget tartalmaznak .Eddig is és ezután is igyekszem megosztani veletek ha valami új receptet találok és természetesen a takarékos ötleteket is hozom !
Nagyon szépen köszönöm a sok kedves megjegyzést és azt hogy látogattok !
Minden kedves bloglátogatómnak köszönöm!
Gratulálok Éva!
VálaszTörlésGratulálok, még sok-sok bejegyzést!🌹🌷
VálaszTörlésÉvikém, nem csodálom, van itt mit nézegetni, gratulálok, csak így tovább !!!
VálaszTörlésDrága Éva! Szívből gratulálok ehhez a szép eredményhez! :)) Attól függetlenül, hogy én honlapra váltottam, rendszeresen olvasom a bejegyzéseidet, és sok ötletet szeretnék majd megvalósítani, amit nálad látok, de mostanában annyira húzós időszakot élünk meg a családdal, hogy a főzésem kimerül a vasárnapi húslevesben, hét közben a menzáról hozom az ebédet.
VálaszTörlésGratulálok! :)
VálaszTörlésKöszönjük a sok finom receptet, és hasznos tippet. Szerintem nemcsak a fiatalok, de még idősebbek is tanulhatnak Tőled, hogy hogyan csináljuk okosan a sütést, főzést, hogy finom legyen és pénztárcabarát egyben. Remélem, még nagyon sokáig fogsz blogot írni.
Nagyon kedvesek vagytok köszönöm !
VálaszTörlésSzeretettel gratulálok kedves Évi, és köszönöm a sok finomság receptjét, a takarékos ötleteket, és izgatottan várom továbbra is :)
VálaszTörlésHű, ez rengeteg!!! :)
VálaszTörlésÉn is mindig visszatérek hozzád, ha keresek valami finomat... :)
Őszinte elismerésem... Azért ez a szám nem semmi...
VálaszTörlésÉs igencsak azt jelzi, szükség van ilyen tippekre is - nem csak a fecskefészek leves vagy szarvasgomba pörkölt elkészítési módjára....
Fáni, Timi, aranyos fodorka köszönöm!
VálaszTörlésSziranszki nagyon szépen köszönöm!
VálaszTörlésGratulálok, Évi! Nagyszerű a blogod. Nem is tudom, miért nem teszel rá reklámot? Legalább egy kis mellékest is szreznél.
VálaszTörlésAni köszönöm, a mellékes jól jönne de ahogy látom más blogokon nekem annyira nem tetszik hogy ott a finom sütemény fotója és alatta az akármilyen nem éppen gusztusos reklám:)
VálaszTörlés