A hozzávalókat és elkészítését megtaláljátok itt.
📌 Nem az élesztő spórolása miatt de most csak 1 dkg élesztővel készítettem és így is jó lett a többi hozzávalókon nem változtattam azonos az előzővel! / 30 dkg lisztből lett 50 dkg kenyér/
Jó étvágyat!
Éva, hogy ez milyen kis helyes lett! :-) Nagyon ügyes vagy!
VálaszTörlésnagyon gusztusos és biztosan finom is :)
VálaszTörlésSzép lett. Ezt egyszer, vagy kétszer keleszted ?
VálaszTörlésMegint nagyon ügyes voltál 😊
VálaszTörlésSzépe kenyeret sütöttél!
VálaszTörlésMa én is sütöttem. Mióta van ez az élesztő-hiány, én is kevesebb élesztőt használok, fele annyit, mint egyébként. Így is szépen megkelnek a tészták. Sőt, kíváncsiságból lefagyasztottam egy élesztőt kettéosztva, ennek a felét használtam ma, és működik, szépen felfutott.
gionetta köszönöm.
VálaszTörlésaranyos fodorka köszi, egyszer dagasztás után majd mikor a formába tettem.
Katalin köszi.
Gerdi köszi.Élesztőt én is beraktároztam kb. 20 dkg volt amit tömb formájába vettem szétdaraboltam apróra külön-külön becsomagoltam és úgy tettem mélyhűtőbe. Régebben is fagyasztottam már és jó tapasztalatom van vele.
Gyönyörű lett, Éva! Gondolom, finom is! Olyan jó érzés, hogy az ember nincs kiszolgáltatva, nem kell ezért boltba menni, igaz?:) Gratula!
VálaszTörlésNagyon jól néz ki, biztos finom lehet! :)
VálaszTörlésTiffanylda köszönöm 2-3 napra nekünk elég is.
VálaszTörlésVerus köszi finom.