Napilapban találtam ezt a receptet😉
Hozzávalók:/azt a mennyiséget írom amiből én készítettem / 4-5 karika száraz kolbász, 1 db sárgarépa, 1 db fehérrépa, 1 db krumpli, 1 közepes vöröshagyma, petrezselyem zöldje, fűszerek: pirospaprika, őrölt bors, köménymag, só, 1,5 dl tejföl, 2-3 evőkanál olaj, tarhonya.
😊
Elkészítése:Megpucoltam a zöldségeket feldaraboltam , hagymát apró kockákra vágtam. Olajon megdinszteltem a hagymát közben hozzá öntöttem a tarhonyát is együtt pirítottam. Fűszereket rászórtam ezután tettem hozzá a felaprított zöldségeket és felöntöttem vízzel az apróra vágott petrezselyemzöldjének a felét is beletettem együtt főztem tovább. Közben beletettem a karikára vágott kolbászt is legvégén behabartam és maradék petrezselyem zöldjével készre főztem.😋
Jó étvágyat!
De jó kis levest főztél! Ilyenkor nyáron, nagy melegben én sokszor csak egy levest kívánok, ez pont jó ötlet ilyenkorra 😊
VálaszTörlésKatalin köszi, finom volt és tartalmas.
VálaszTörlésJól hangzik. Mitől bakonyi?
VálaszTörlésAni erre nem tudom sajnos a választ, lehet hogy a habarástól? Nálunk a tarhonyalevest nem így készül de ez is finom volt!
VálaszTörlés