... ami a változást illeti nem kenyérből és nem az eddigi bundával készítettem de nagyon finom😋 Szeretjük és elég gyakran készítem ez olyankor különösen aktuális mikor van egy kis szikkadt kenyér vagy zsemle eddig a hagyományos tojás masszával készítettem kevés sajt a tetején ideális vacsora teával kiegészítve. Most találtam egy más bundázási változatot amit éppen szikkadt zsemlével ki is próbáltam:)
Hozzávalók:(mennyiséget nem írnék mert elég kevés is elég kettőnknek) szikkadt kenyér vagy zsemle feldarabolva , tojás,reszelt fokhagyma, őrölt bors, kevés tej, só, reszelt sajt a masszába és a tetejére is sülés után, olaj a sütéshez,
🌻
Elkészítése: Kenyeret vagy zsemlét feldarabolni , felvert tojásba tenni a fűszereket őrölt borsot , reszelt sajtot és fokhagymát egészen kevés tejet önteni hozzá és ebbe a masszába mártani a sütésre szánt darabokat majd forró olajba készre sütni. A kisült falatok tetejére szórhatunk még kevés sajtot ha maradt ?😀
Jó étvágyat kívánok!
Jó ötlet. Én szeretem a bundás kenyeret, de fokhagymás változatot még sosem próbáltam.
VálaszTörlésMindig tanul az ember.Köszönöm, hogy megosztottad.
VálaszTörlésaranyos fodorka a fokhagyma kellemes ízt ad neki megér egy próbát!
VálaszTörlésAni ezzel a tanulással én is így vagyok:)
Nagyon finom lehetett, új íz, nem a megszokott.
VálaszTörlésMi is szeretjük a bundás kenyeret, általában hétvégén reggelire szoktuk enni. De csak hagyományos módon megsütve, sajt nélkül. Nagyon jó ötlet a tied 😄.
Katalin köszi finom volt, kipróbáltuk aztán majd eldöntjük hogy mikor hogy készítsem:-))
VálaszTörlésEgy kis változatosság az ízekben és máris egy új ételt kapunk!:) Jó ötlet, köszi!
VálaszTörlésTiffanylda ezért is szeretem kipróbálni mikor valóban csak egy kis hozzávalóval is még ízletesebbé válik a megszokott étel :)
VálaszTörlés