Hozzávalók és elkészítése: Szerintem mindenkinek megvan a maga receptje nekem itt található. Általában a tetejét fahéjas cukorral szoktam megszórni de láttam a napokban egy olyan megoldást amit bár már én is ismertem és használtam de nem a tejbegríznél most viszont kipróbáltam. Kis horgolt terítőt tettem az elkészült már kissé kihűlt tejbegrízre és azon keresztül szórtam be kakaós-fahéjas keverékkel.
Jó étvágyat kívánok !
De szép, mutatós lett, még soha nem hallottam erről a megoldásról, de nagyon jó! Így nem csak szép, de finom desszerted lett 😋.
VálaszTörlésÉva nálad mindig jókat látok,ezt is köszönöm!!
VálaszTörlésNagyon mutatós lett a tejbegríz így tálalva. Mi is szeretjük, és milyen régen csináltam már... köszönöm az ötletet.
VálaszTörlésNagyon guszta...Nálunk apa készíti... mert nálam mindig csomós lett, én úgy szeretem , de apa nem...Nem rég sikerült egy pár kis csomót belekeverni...én meg örültem neki...Én is fahéjjal kedvelem, a másik felem cukrozott kakaóval, de úgy hogy teljesen beteríti a tetejét...nem is látszik mi van a tányérba!
VálaszTörlésKatalin köszönöm!
VálaszTörlésmajnek bálintné köszönöm, örülök hogy így gondolod!
Gizi köszönöm!
Vera köszi, az én férjem nem csinálta de nem is ette meg sajnos. Én is inkább a fahéjjal szeretem.
Hogy miket találnak ki egyes háziasszonyok...Nekem biztos 100 év alatt se jutott volna eszembe ez a díszítési változat...de tényleg mutatós.
VálaszTörlésaranyos fodorka köszi, ezt a kézimunkás változatot már egyszer használtam akkor süteményen, most vettem észre tejbegrízen alkalmazva és megtetszett!
VálaszTörlésCsodásan néz ki. Nekem is vannak ilyen formáim, de nem lett ilyen szép a sütin.
VálaszTörlésAni köszi, vannak nekem is formák is de ezt most egy kis csipke terítővel készítettem.
VálaszTörlés