Hozzávalók:darált mák, porcukor, tészta, kevés olaj.
🌸
Elkészítése: a tésztát /jelen esetben széles metélt amit tegnap gyúrtam/ sós vízben megfőztem, leöblítettem, majd kevés olajat melegítettem amire rátettem. Tányérokba szedve darált mák és porcukor keverékével szórtam meg.
Jó étvágyat kívánok !
Jövök hozzád ebédelni, egyik kedvenc tésztám, főleg, hogy házi gyúrt tészta.
VálaszTörlésHűű,de guszta. Azért a tészta mégis finomlisztből igazán szép. Holnap nálunk is ez lesz, van még a szárított tésztámból.
VálaszTörlésVan még hely? Én is Nálad ebédelnék!
VálaszTörlésEz igen, kézzel gyúrt tészta. Azzal a legfinomabb. Ebéd után vagyok már, de akár most is elcsemegézném. :)))
VálaszTörlésImádom, nem tudok betelni vele
VálaszTörlésLányok: Akkor 5 adag rendel, szétnézek van-e még ennyi és szólok jó?:))
VálaszTörlésÖrök kedvenc, nagyon gyorsan megvan és jöhet bármikor:) Nagyon ügyes vagy, hogy még házi tésztát is gyúrtál, erre nekem nagyon ritkán futja az időmből.
VálaszTörlésImádom, és már vagy ezer éve nem ettem!
VálaszTörlésA házi tésztának nincs párja, az biztos. Nálunk dióval szeretik...
VálaszTörléstrollanyu, Márti, Gerdi: örülök hogy nektek is kedvencetek, és valóban házi tésztával sokkal jobb! Az az igazság nem mindíg van kedvem és energiám gyúrni!
VálaszTörlésDióval is, mákkal is szeretjük!!!
VálaszTörlésVicuska: Csak mákkal szoktam csinálni mert azt szeretjük!
VálaszTörlésVicuska: Csak mákkal szoktam csinálni mert azt szeretjük!
VálaszTörlés