Oldalak

2012. szeptember 22., szombat

Rántott sajt sült krumplival

Hozzávalók: 15 dkg. sajt/általában trappistát veszek/, 1 db tojás, liszt, prézli, só, olaj, 3-4 szem krumpli.
Elkészítése: Sajtot felszeleteltem  megforgattam a lisztben-felvert tojásban majd ismét lisztben és  tojásban majd  végül prézliben. Forró olajban mindkét oldalát  megsütöttem majd papírtörlőre szedtem  hogy az olajat felszívja . A megpucolt és  felszeletelt krumplit  kisütöttem olajban köretként.
                                Jó étvágyat kívánok !                                            

9 megjegyzés:

  1. Odavagyok a rántott sajtért, de nem tudom megcsinálni otthon mert mindig kifolyik. Van valami trükk esetleg,amivel ezt elkerülhetem?

    VálaszTörlés
  2. Édeskonyha: Kétszer csináld azt hogy liszt-tojás-liszt-tojás és csak úgy a prézli és forró legyen az olaj!Próbáld meg egyszer így!

    VálaszTörlés
  3. De finom lehetett, már rég volt nálunk. Kekem mindig kifolyik a sajt sütés közben, pedig én is duplán bundázom....

    VálaszTörlés
  4. Katalin: Nagyon finom volt! Akkor próbáld ki hogy jó forró olajba tegyed!

    VálaszTörlés
  5. Hű, Éva, micsoda jó dolgokat készítesz! :-)
    A rántott sajt + sültkrumpli nagy kedvencem, bár csak nagyon ritkán engedem meg magamnak...
    De jól néz ki!!!

    VálaszTörlés
  6. Nagy kedvencem a rántott sajt, minden nap megtudnám enni. :) Most meg is kívántam, vacsira elkészítem. :)

    VálaszTörlés
  7. Dominika: Köszi!
    Okki: Örülök hogy szereted! Egészségetekre!

    VálaszTörlés
  8. Én is szerettem, de ritkán készítek ilyesmit, nem szeretek olajban sütni..

    VálaszTörlés
  9. Panna:Ne legyél már finnyás?:-))

    VálaszTörlés

Üdvözöllek! Örülök hogy meglátogattál:)