Elkészítése: Sajtot felszeleteltem megforgattam a lisztben-felvert tojásban majd ismét lisztben és tojásban majd végül prézliben. Forró olajban mindkét oldalát megsütöttem majd papírtörlőre szedtem hogy az olajat felszívja . A megpucolt és felszeletelt krumplit kisütöttem olajban köretként.
Jó étvágyat kívánok !
Odavagyok a rántott sajtért, de nem tudom megcsinálni otthon mert mindig kifolyik. Van valami trükk esetleg,amivel ezt elkerülhetem?
VálaszTörlésÉdeskonyha: Kétszer csináld azt hogy liszt-tojás-liszt-tojás és csak úgy a prézli és forró legyen az olaj!Próbáld meg egyszer így!
VálaszTörlésDe finom lehetett, már rég volt nálunk. Kekem mindig kifolyik a sajt sütés közben, pedig én is duplán bundázom....
VálaszTörlésKatalin: Nagyon finom volt! Akkor próbáld ki hogy jó forró olajba tegyed!
VálaszTörlésHű, Éva, micsoda jó dolgokat készítesz! :-)
VálaszTörlésA rántott sajt + sültkrumpli nagy kedvencem, bár csak nagyon ritkán engedem meg magamnak...
De jól néz ki!!!
Nagy kedvencem a rántott sajt, minden nap megtudnám enni. :) Most meg is kívántam, vacsira elkészítem. :)
VálaszTörlésDominika: Köszi!
VálaszTörlésOkki: Örülök hogy szereted! Egészségetekre!
Én is szerettem, de ritkán készítek ilyesmit, nem szeretek olajban sütni..
VálaszTörlésPanna:Ne legyél már finnyás?:-))
VálaszTörlés