Hozzávalók: 1 patisszon, só, liszt, tojás, prézli, olaj.
Elkészítése: patisszont 4 felé vágom, külső héját levágom, belső részéből a magot kikaparom. Ezután felszeletelem vékonyra és besózom. 5-10' után lisztbe, felvert tojásba és prézlibe mártva forró olajban kisütöm. Nagyon finom petrezselymes krumplival, rizzsel, vagy valamilyen salátával!
Jó étvágyat kívánok !
Imádom! Guszta lett!
VálaszTörlésNagyon finom lehet.
VálaszTörlésHú de szeretem!! Elfogadnám ebédre, desszertnek meg egy kis hideg tejberizs is jöhetne!! :D
VálaszTörlésVmilyen tökféle ez a patiszon igaz? Mi is nagyon szeretjük a rántott tököt.
VálaszTörlésMi is szeretjük, guszta, én még nem láttam itt a piacon. Patiszon = csillagtök !
VálaszTörlésZsófi,judit60:köszi
VálaszTörlésMaria:nem lesz túl sok? Ez is az is?:-))
Kati: csillagtöknek is hívják.
Márti: igen csillagtök!