Elkészítése:A hús bekenéséhez valókat jól összekevertem. A húst feldarabolás után ezzel a fűszerkeverékkel jól bekentem sütés előtt 1 órával. A húst sütőzsákba tettem .Előmelegített sütőben 200 fokon 50' alatt puhára sült.
Jó étvágyat!
Ezt nagyon szeretjük, puha,omlós szokott lenni. Gusztára sikeredett neked is.
VálaszTörlésNagyon finom, tartalmas ebédetek volt.
VálaszTörlésFérjem nagy oldalasrajongó, eltüntetné egykettőre a tányér tartalmát:-) Ezt a jó kis fűszeres pácot bármilyen husihoz el tudom képzelni.
VálaszTörlésNagyon guszta lett az ételed, Éva!
VálaszTörlésÉs a kép is hangulatos!:)
Ez nagyon finom lehetett!
VálaszTörlésNagyon jólnéz ki:) A fűszerezése is finom, meg a tarja jó szaftos hús, nem szárad ki:)
VálaszTörlésSzinte megszólal......gyere harapj belém! Éva nagyon ügyes vagy!
VálaszTörlésAleda: Köszi!
VálaszTörlésjudit60: Köszi finom volt!
Gerdi: Mi is nagyon szeretjük az oldalast akár ilyen formában akár zsírral lesütve finom!
Roza: Köszi!
trollanyu: Köszi! Oldalas volt, de az sem száraz!
Nagymamis: Azért egy kis kenyeret egyél hozzá!:-)) Köszi!
Évuska, nagyon szeretem az oldalast, sütőzacskóban sütve ki fogom próbálni én is.
VálaszTörlésNagyon guszta már megint.
VálaszTörlésJesszus, már csak 31 nap! ;)))
Nagyon guszta, és finom lehet ezzel a fűszerezéssel. Még soha nem sütöttem oldalast sütőzacskóba, de nagyon tetszik az ötlet.:)
VálaszTörlésNyammi nagyon finom
VálaszTörlésVicuska: Próbáld ki nagyon finom !
VálaszTörlésPetra: Köszi ! Milyen jó hogy benézel, látod!
Gizi: Köszi! Próbáld ki !
Bianka: Köszi!