Elkészítése: A hús szeleteket borssal és sóval beszórtam. Megforrósítottam a zsírt és a húsnak mindkét oldalát fehéredésig sütöttem majd rászórtam a felkarikázott vöröshagymát és a fokhagymát vizet öntöttem rá hogy ellepje a húsokat és befedve kicsit főztem hogy puhuljon a hús. Ezután a fűszereket rászórtam és tettem hozzá még bőven zsírt és fedő nélkül készre sütöttem./ A víz elpárolog és lesül a hús !/
Hozzá rizst készítettem: kevés olajon megpirítottam a rizst felöntöttem dupla mennyiségű vízzel/ezt úgy kell érteni ha 1 pohár rizs, akkor 2 pohár víz,/ és ételízesítőt szórtam bele mikor már főtt lezártam a gázt alatta lefedtem és hagytam 20' párolódni.
Jó étvágyat!
Isteni finom ebéd lehet ez:)
VálaszTörlésNagyon fincsi vasárnapi ebéd:)Nálunk többnyire krumpli van hozzá, mert az a kedvenc.
VálaszTörlésKati, trollanyu: Köszönöm!
VálaszTörlésFinomat főztél!
VálaszTörlés