Elkészítése: A meggyet kimagoztam ,/ pár szemet díszítésnek meghagytam/, edénybe tettem és ráöntöttem a kókusztejet a kétféle cukrot és hagytam kicsit főni A kókusztejből 1/2 dl meghagytam amivel az étkezési keményítőt elkevertem és beleöntöttem a meggybe elkevertem kevés idő alatt ettől kicsit besűrűsödött. Hagytam kihűlni teljesen majd poharakba kanalaztam tetejére 1 dl tejszínt kemény habbá vertem fel és azt tettem a krémre és meggyet. Hűtőbe tettem !
( Nagyon finom íze van a kókusztejtől, amikor főtt már akkor lehetett érezni a finom kókusz illatát!)
Jó étvágyat!
Juj de jól néz ki! Köszi a receptet!
VálaszTörlésFinom kis pohárkrém, jól behűtve, az a legjobb ilyenkor, sajnos meggyem nincs, itt csak befőttként lehet venni,azt se nagyon, frissen még sosem láttam.
VálaszTörlésNagyon jó! Most néztem meg a kókusztejet is, egyszerű elkészíteni. A kókuszt meg igencsak szeretem!
VálaszTörlésNagyon finom lehet a kókusz és a meggy íze. Kókusztejet én is csináltam, csak víz helyett, tejben főztem fel a kókuszreszeléket, és így még selymesebb, finomabb lett.Próbáld ki legközelebb, meglátod neked is ízleni fog.
VálaszTörlésRaMary: Köszi!
VálaszTörléstrollanyu: Befőttel is nyugodtan kipróbálhatod egyszer már süteményhez abból csináltam!
Gerdi: Köszi! Próbáld ki nagyon finom!
Gizi: Mivel most csináltam először és a receptben vízzel volt ezért csináltam így. Legközelebb biztos hogy tejjel fogom csinálni mert biztos hogy még eredetibb!
Hogy ez nekem most milyen jól jönne...!! :P
VálaszTörlésGabriella: Azt elhiszem hogy jó lenne, de az igazság az hogy most nekem is jól jönne csak a bibi az hogy már elfogyott!:-))
VálaszTörlésNyámi :)
VálaszTörlésPanna: Na jó, majd küldök legközelebb!:-)
VálaszTörlés