Elkészítése: A zöldségeket megpucoltam felkarikáztam. Edénybe téve annyi vizet öntöttem rá hogy jól ellepje, majd bele tettem a babérlevelet és az ételízesítőt. Addig főztem még teljesen puha lett, ekkor a levével együtt leturmixoltam, de villával is összelehetett volna törni. A tejfölben elkevertem a lisztet majd bele tettem a mustárt kevés őrölt borsot jól elkevertem és ezzel sűrítettem be az összezúzott zöldséget. Tésztát hagyományos módon kifőztem és tányérba téve szósszal meglocsoltam. Nagyon finom volt!
Jó étvágyat!
Hm....csak nyelek.....annyira éhes vagyok! És ma nem is megyek haza délben!
VálaszTörlésFinom lehet, annyira szeretjük a vadast, az ízét, én is megéheztem :)
VálaszTörlésNagymamis: Majd megcsinálod estére, csak addig bírjad valahogy!:-))
VálaszTörlésVicuska: Nagyon finom! Vadast nem szoktam sűrűn készíteni de ezt így tésztával biztos hogy máskor is elkészítem.
Igaz már késő van, de azért jöhetne egy tányérkával. A vadas szaftját imádom, nagyon jó ebédötlet.
VálaszTörlésÉn is imádom a vadast, a családban csak én. Viszem a receptet és megcsinálom magamnak!! Köszi :)!!
VálaszTörlésNekem vadhússal nem jött be a vadas, de így tésztával, lehet ízlene:)
VálaszTörlésIlyet én is szoktam magamnak főzni, imádom!
VálaszTörlésGizi:Még egy kicsit tudnék is küldeni!
VálaszTörlésMaria: Azt mondanom sem kell hogy ezt a tésztát is csak én ettem pedig nagyon finom!
Kati: Próbáld egyszer ki mert nagyon finom!
marisz57: Köszi!
Hmm egy kis hús nélküli finomság!
VálaszTörlésLilla: Igen ez olyan tészta!
VálaszTörlés