Hozzávalók: 1 dl majonéz,1,5 dl tejföl, 2-3 ek. mustár, kevés őrölt bors, 2 mk. morzsolt kapor, 2 db csemege uborka.
Elkészítése: Az uborkát kis apró darabokra felkockáztam. A majonézt a tejföllel és a többi hozzávalóval elkevertem majd az uborkát beleforgattam. Hűtőbe tettem hogy az ízek jól érjenek össze.
Grissini már blogomban szerepel most is ezt a receptet használtam azzal a különbséggel hogy most a tésztába tettem 1 tk. fűszert/oregánó, bazsalikom és kakukkfű keverékéből/.
Jó étvágyat kívánok!
Nagyon szeretem az ilyen mártogatósokat, főleg ha kapor is szerepel benne.
VálaszTörlésFincsi, a mártogatós és a grissini is! :) Jó kis uzsonnára való finomság! :)
VálaszTörlésNagyon vidám lett az oldalad, tetszik.
VálaszTörlésKi fogjuk próbálni a receptet:)
Tetszik ez a mártogatós:)
VálaszTörlésNincs is jobb a nagy hőségben egy jól behűtött mártogatósnál. A grissini jó ötlet hozzá.
VálaszTörlésJók ezek a mártogatósak. Jól hűsítenek a nagy melegben.
VálaszTörlésHúúúú de finomnak hangzik :)))
VálaszTörlésFinom mártogatós, tökéletes a grissinivel!
VálaszTörlésjudit60 szerintem biztos ízlene!
VálaszTörlésHankka nagyon jó volt így együtt, bár biztos valami husihoz is finom lett volna!
Horváth Emerencia köszi, remélem fog ízleni nektek is!
Kati köszi.
Nea valóban finom volt nem is kívántam nehezebb ételt .
Eri ka nem nehezedik el a gyomor mert eléggé könnyü kaja!
EWA mert finom is volt próbáld ki!
HajniZoli köszi!