Oldalak

2014. január 6., hétfő

Kapros -joghurtos öntet házilag

                                                                                  

Hozzávalók:1 pohár natúr joghurt, 1 ek. majonéz, 2 cikk fokhagyma, összevágott kapor, só, 
🍁
Elkészítése: A joghurtot a majonézzel kikevertem majd hozzátettem az összezúzott fokhagymát az apróra fölvágott kaprot/nekem volt mélyhűtőben eltett azt használtam de szerintem szárított is megfelel/ és a sót. Jól összekevertem majd hűtőbe tettem!
Jó étvágyat kívánok !

10 megjegyzés:

  1. A kedvenc saláta öntetem. Én még szoktam egy kevéske mézet is belecsorgatni. Most én ezt nagyon meg is kívántam. Estére megvan a vacsoraötlet. Köszi, Éva!

    VálaszTörlés
  2. Kapor nélkül én is nagyon szeretem:)

    VálaszTörlés
  3. De jó! Legközelebb kipróbálom gyros fűszerezésű hús és lepénykenyér mellé öntetnek. :)

    VálaszTörlés
  4. Naggyon szeretek mindent,ami kapros.:) Köszi!

    VálaszTörlés
  5. Fincsi öntet! Amiben kapor és fokhagyma van, az csakis jó lehet :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jó! Salátára vagy csak valamivel mártogatni, imádom!

    VálaszTörlés
  7. Szeretünk mindenféle öntetet. Ez a kapros is jól hangzik. :)

    VálaszTörlés
  8. Nea örülök hogy tetszik, kerülöm az édességet különösen most az ünnepek után. Készítettem édes-csípős szószt is abba viszont tettem mézet is. Egészségetekre!
    Roza örülök hogy szereted!
    teller-cake örülök hogy tetszik, a fűszeres húshoz biztos nagyon finom lesz!
    Mamka örülök, akkor ez is biztos ízleni fog!
    Csigabige köszi!
    HajniZoli örülök hogy elnyerte tetszésedet!
    Okki örülök hogy tetszik!

    VálaszTörlés
  9. Gabriella köszi, örülök hogy szereted.

    VálaszTörlés

Üdvözöllek! Örülök hogy meglátogattál:)