Hozzávalók: 2 pár virsli, 10 dkg. trappista sajt .
Elkészítése: A virsli héját lehúztam majd bevágtam hosszában. A sajtból vékony csíkokat vágtam és a virslibe illesztettem Jénaiba pakoltam egymáshoz közel és a tetejére is sajtlapokat tettem. Sütőben 15' alatt elkészült. Hozzá fokhagymás pirítóst ettünk teával. Nagyon finom volt!
Milyen jó kis vacsoraötlet, meg is jegyzem magamnak! :)
VálaszTörlésA gyerekeim szoktam ilyet készíteni, ha nagyon éhesen jönnek haza a suliból, finom és gyors:)
VálaszTörlésHankka örülök hogy tetszik.
VálaszTörléstrollanyu az biztos hamar elkészül és finom.
Milyen egyszerű, és milyen finom lehet! Főleg a pirítóssal! Nyami! :)
VálaszTörlésDitti köszi, igen a pirítós jól megfokhagymázva finom volt hozzá!
VálaszTörlésMár nagyon sokszor írtam, de csak ismételni tudom magam: ezért szeretek hozzád járni, mert ilyen és ehhez hasonló majdnem elfelejtett kajákat hozol!! :) Köszi!!
VálaszTörlés