Elkészítése:Margarint a cukorral és az aromával kikevertem majd a többi hozzávalóval együtt tésztát gyúrtam belőle. Apró gombócokat formáltam a tésztából amit sütőpapírral bélelt tepsibe raktam egymástól kicsit távolabb és egy üvegpohár aljával lenyomtam a tésztát. Közepébe cukrot tettem és előmelegített sütőben 180 fokon 15' sütöttem. Nagyon finom lett ez a fahéjas változata is!
(Ideális édesség kirándulásra kicsiknek nagyoknak egyaránt!)
Megkínálhatlak?
Igen, kérek szépen! :)
VálaszTörlésÉs köszönöm szépen a receptet is!
Palkó legközelebb gondolok rád, sajnos már unokák eltüntették! Egészségedre!
VálaszTörlésNéztem az apró képen, hogy milyen jó a formád, azután olvastam, hogy üvegpohár alja... :) Nagyon ötletes, és mutatós.
VálaszTörlésBridge köszi!
VálaszTörlés