Hozzávalók: 3 tojásos piskóta /18 cm.átm.formában sütve/, krém: 20 dkg margarin, 10 dkg porcukor, 20 dkg gesztenye massza + díszítéshez, rumaroma, csokireszelék, meggy.
Elkészítése:Elkészítettem a piskótát mikor kihűlt ketté vágtam. A puha margarint kikevertem a porcukorral a puha gesztenye masszát krumplinyomón átnyomtam majd kevés rumaromát tettem hozzá és a margarinos porcukorral kikevertem. A piskótát ezzel a krémmel töltöttem meg majd a külső részét is bevontam vele. Torta alját körben csokireszelékkel szórtam be tetejére meggyet pakoltam és átnyomott gesztenyét.
Boldog szülinapot !
Évikém, nagyjából mennyi idő az, ami alatt a hűtőben összeáll a torta, azaz a krém kellően megdermed?
VálaszTörlésÉn ennél a résznél szoktam kicsit beaggódni, lévén nem vagyok annyira gyakorlott mint Te;-)
Emőke ez a krém annyira jó hogy akár töltés után egyből tálalhatnád:)Azért én úgy szoktam csinálni hogy egyik nap megsütöm a piskótát másnap töltöm és hűtőben van következő napig! De mondom akár egyből lehetne tálalni!
VálaszTörlésKöszönöm!:-))
Törlés