Hozzávalók: 3 tojásos piskóta/18 cm formában/, 25 dkg eper, 10 dkg cukor, 1 cs. tejszínpuding, 20 dkg margarin, 2 dl víz.
Elkészítése: Elkészített piskótát mikor kihűlt kettévágtam. Az epret megtisztítottam megmostam és feldaraboltam. Edénybe tettem cukorral együtt és 1 dl vízzel elkezdtem lassú tűzön főzni. Mikor már a gyümölcs kezdett pépessé válni akkor a pudingot 1 dl vízzel elkevertem és hozzá öntöttem a gyümölcsös részhez besűrítettem vele. Tűzhelyről levettem hagytam kihűlni ezután kevertem krémesre a margarinnal. Ezzel a krémmel töltöttem meg a tortát majd a külső részét is bekentem. Pár szem epret amit félretettem a torta közepére tettem majd apró habrózsákat csináltam körbe!
Boldog szülinapot !
Tehát akkor a krém szépen összeáll, nem kell bele zselatin sem. Gratulálok, nagyon mutatós torta!♥
VálaszTörlésBoldog szülinapot a Lánykádnak és örömteli ünneplést a finom és szépséges tortával!:) Ügyes vagy, mint mindig!
VálaszTörlésEmőke a zselatint én sem szeretem így próbálom kerülni, ez a krém nagyon finom egyszer próbáld ki megéri!
VálaszTörlésTiffanylda nagyon szépen köszönjük!
Boldog születésnapot az ünnepeltnek! Nagyon mutatós a torta és csodás színe is van. Kipróbálandó!
VálaszTörlésGyönyörű lett Éva, le az összes kalappal! :-)
VálaszTörlés