Hozzávalók: Kb.8 dkg szalonna, 1 fej vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma, 15 dkg zöldborsó,1 evőkanál olaj, 8 dkg natúr tejszínes krémsajt, 20 dkg tészta, petrezselyem.
Elkészítése:Apróra felkockázott szalonna alá tettem az olajat és megdinszteltem a felaprított vöröshagymával együtt ráreszeltem a fokhagymát borsót és kevés vizet ráöntve puhára főztem a borsót. Ezután tettem hozzá a sajtot borsoztam kevés sót szórtam rá és az apróra vágott petrezselyemmel ízesítettem. A tésztát a szokásos módon kifőztem majd a sajtos szószhoz tettem összeforgattam és már tehettem is a tányéromba. Nagyon finom!
Jó étvágyat !
na ezt ki is próbálom, nagyon tetszik, köszi,
VálaszTörlésÉn is látok benne fantáziát, úgyhogy jöhet! :)))
VálaszTörlés