Hozzávalók:
/18 cm átm.forma/
csokikrém:
2 dl habtejszín
10 dkg étcsokoládé
3 evőkanál mogyorókrém
2 dl tejfölből készült házi natúr krémsajt
*
Elkészítése: Megsütöttem a piskótát mikor kihűlt ketté vágtam. Krémhez. habtejszínt felforrósítottam/ nem főzni csupán melegíteni/ és edénybe tördelt csokoládéra öntöttem kevergettem hogy a csoki olvadjon el , majd hozzá kevertem a mogyorókrémet majd belekevertem a natúr krémsajtot ami után géppel felvertem habnak és hűtőbe tettem . Ezzel a krémmel kentem meg a szétvágott piskótát majd a külső részét a tetejével együtt Kis időre hűtőbe tettem és végül díszítettem krémmel és ribizliszemekkel .Nagyon finom mindenkinek ízlett ! A krémet érdemes volt kipróbálnom!
Családunk ünnepeltjeinek kívánunk sok-sok boldog együtt eltöltött éveket!
Finom lehetett az új krémed!
VálaszTörlésKatalin valóban nagyon finom volt a gyerekek is dicsérték!
VálaszTörlés