Ígértem még mikor közzétettem a
receptet hogy ha készen lesz megmutatom! Nagyon finom lett! Általában 6 hétig kell érlelni, de tapasztalatból mondom hogy leszűrve lehet még 1-2 hétig érlelni, mert talán akkor még finomabb !
Megjegyzés:Férjuram szerint ez vermut, de nekem már csak bólé marad!
Erre emlékszem, akkor csodálkoztam is, hogy rizset teszel bele. Szép színe van, szívesen megkóstolnám!
VálaszTörlésEgyszer biztos ki fogom próbálni! Szeretem az ilyeneket! :)
VálaszTörlésGerdi: Köszi! Szívesen adnék neked hogy kóstold meg!
VálaszTörlésSzilabi: Érdemes kipróbálnod mert finom!
Elolvastam a receptet, tényleg érdekes. Még én sem láttam ilyet, de biztos finom, Neked elhiszem!!
VálaszTörlésTündéri a kis Unokád az új képen :)
Évikém, nagyon boldog új évet kívánok Neked és szeretteidnek és sok jó receptet itt a blogon jövőre is:-)))))
VálaszTörlésMaria: Nagyon finom egyszer próbáld ki! Köszi!
VálaszTörlésAnikó: Nagyon szépen köszönöm!