Ígértem még mikor közzétettem a receptet hogy ha készen lesz megmutatom! Nagyon finom lett! Általában 6 hétig kell érlelni, de tapasztalatból mondom hogy leszűrve lehet még 1-2 hétig érlelni, mert talán akkor még finomabb !
Megjegyzés:Férjuram szerint ez vermut, de nekem már csak bólé marad!
6 megjegyzés:
Erre emlékszem, akkor csodálkoztam is, hogy rizset teszel bele. Szép színe van, szívesen megkóstolnám!
Egyszer biztos ki fogom próbálni! Szeretem az ilyeneket! :)
Gerdi: Köszi! Szívesen adnék neked hogy kóstold meg!
Szilabi: Érdemes kipróbálnod mert finom!
Elolvastam a receptet, tényleg érdekes. Még én sem láttam ilyet, de biztos finom, Neked elhiszem!!
Tündéri a kis Unokád az új képen :)
Évikém, nagyon boldog új évet kívánok Neked és szeretteidnek és sok jó receptet itt a blogon jövőre is:-)))))
Maria: Nagyon finom egyszer próbáld ki! Köszi!
Anikó: Nagyon szépen köszönöm!
Megjegyzés küldése