Oldalak

2012. január 5., csütörtök

Lecsós-virsli rizzsel

Hozzávalók:  3-4 fej vöröshagyma, 1 cikk fokhagyma, 1 kis üveg lecsó/ amit nyáron tartalékoltam be/, 2 pár virsli, fűszerek: pirospaprika, őrölt bors, csípős paprika, só,  fele-fele zsír és olaj, rizs.
Elkészítése: a vöröshagymát megpucolom felkarikázom  és a zsiradékban megdinsztelem, majd ráöntöm a lecsót és befűszerezem . A fokhagymát is hozzá teszem felöntöm kevés vízzel. Ha kész  üveges lecsóból készül nem kell sokáig főzni, hozzá teszem a felkarikázott virslit és készre főzöm. A rizst  ha szaftosabb feltét van hozzá akkor simán mint a tésztákat úgy főzöm meg. 
                                      Jó étvágyat!                                         

6 megjegyzés:

  1. Ne fájdítsd a szívem!! Úgy imádom a lecsót, az egyik kedvencem!!

    VálaszTörlés
  2. Maria:Nagyon finom és több féle módon lehet variálni!

    VálaszTörlés
  3. Kati: Egy szavadba kerül és máris küldök!

    VálaszTörlés
  4. Nyámi, ezt szeressem. Mondjuk mi általában karajjal csináljuk, de egyszer virslivel is meg kell kóstolnom :)

    VálaszTörlés
  5. Panna: Karajjal is finom az biztos, de így is !

    VálaszTörlés

Üdvözöllek! Örülök hogy meglátogattál:)