Elkészítése: A zöldséget megpucoltam és lereszeltem amin az almát szoktam.A tojást kikevertem jól , hozzá adtam az apróra vagdalt petrezselymet, darát, sót és az őrölt borsot majd a lereszelt zöldséget. Jól összekevertem . Amit használok vajas tésztát abban a négy lapból kettőt még korábban kivettem / azért hogy ne legyen fagyos/ lisztes deszkán kicsit kinyújtottam és a tölteléket egyik részén elhelyeztem majd feltekertem mint a bejglit. Olajjal kikent tepsibe tettem és a tésztákat is megkentem olajjal. Előmelegített sütőben 220 fokon 25' sütöttem. Nagyon finom !
Jó étvágyat!
Jaj de fincsi,és egyszerű. Köszönöm!
VálaszTörlésNagyon fincsi lehet, kipróbálom én is. Köszi a receptet.
VálaszTörlésNagyon finom lehet, már párszor nekem is eszembe jutott a sós töltelék! :))
VálaszTörlésEgyszerű, gyors!! Szép és Fincsi recept!
VálaszTörlésÓÓÓÓ... de nagyon jól néz ki!!!
VálaszTörlésNagyon jól néz ki:) Szeretem a sós réteseket is, jó sok tejföllel tálalva.
VálaszTörlésEWA gyöngyös világa!: Finom való igaz. Szívesen.
VálaszTörlésMrita: Kiváncsi leszek hogy ízlik?
Barbi: Egyszer próbáld ki nagyon finom!
Ibcsi: Köszi!
Jámborné Budai Mónika: Köszi!
trollanyu: Köszi! Majd legközelebb megkóstolom tejföllel is !
Nagyon guszta, szeretem a sós, zöldséges réteseket.
VálaszTörlésLátom új képet tettél fel az unokádról, nagyon aranyos.
Nagyon finom lehetett!! Az Unokád egyre komolyabb fiatalember :)! Nagyon cuki!!
VálaszTörlésJó kis recept. Mostanában én is a sós tölteléket részesítem előnyben...:)
VálaszTörlésGizi: Köszi! Komoly bölcsis fotó, köszi!
VálaszTörlésMaria: Finom volt! Ezen a képen valóban olyan komoly, köszi!
Lilla: Köszi! Néha kell ez is, de ilyenkor szokott az lenni hogy nézem az édes süteményeket és ácsingózok utánna!
Zöldséges rétest még nem ettem. Igaz, a rétest is csak én szeretem, ezért ritkán sütök, de ha sorra kerül, kipróbálom a zöldségeset is.
VálaszTörlésKicsit olyan tavaszi tekercses :) Finom volt?
VálaszTörlésmarisz57: Egyszer próbáld ki nagyon finom!
VálaszTörlésPanna: Nagyon ízlett!