🌸
Elkészítése: Az olajat felforrósítottam majd beletettem az apróra felvágott hagymát , feldarabolt sárgarépát és karalábét valamint a borsót így együtt pároltam . Ezután megszórtam a fűszerekkel kevés vizet öntöttem rá és a felaprított petrezselymet is rászórva fedő alatt addig főztem még a zöldségek nem lettek kellően puhák. A tejfölben elkevertem a lisztet és ezzel habartam be a főzeléket amivel kicsit főztem még.A feltét amit készítettem hamis fasírt receptjét megtaláljátok itt.
Jó étvágyat kívánok!!
************Szeretettel köszöntöm blogom új követőit: Zsuzsi, Foweri, Szívem világa, Borso és Gasztro Manó!
Látod, én már napok óta tervezem, hogy valamilyen főzeléket főzök, de mindig más lesz helyette:)
VálaszTörlésGuszta főzeléked és nagyon jó a hamis fasírt, megnéztem a receptjét!:)
Sokan nem szeretik ezt a főzeléket, én mindig imádtam. A hamis fasírt is nagyon jó ötlet, önnyű kis finom menü:)
VálaszTörlés2 napja én is épp ezt a főzeléket posztoltam a blogomon! :)))) Picit másképp készítem, de szerintem az ízük nagyjából hasonló. :)És tetszik a hamis-fasírt recept is!
VálaszTörlésA borsófőzeléknek húzza mindenki a száját nálunk, de így kipróbálom, hátha jobban lesz sikere:-) a fasírt is nagyon jó!
VálaszTörlésOlyan ritkán főzök finomfőzeléket, pedig nagyon guszta nálad is, jó kis főzelék! :) Nem ismertem ezt a hamis fasírt receptet, de tetszik ez is! :)
VálaszTörlésÉvikém, legközelebb ha finomfőzeléket főzöl értesits előtte két nappal :) képes leszek utazni egy tányérért :)
VálaszTörlés.... hogy én mennyire szeretem, csakaz a zöldborsó ne lenne benne !!!!--- de mi lenne ki hahagynám, vagy sokkal kevesebbet tennék bele. Epeügyileg a borsó tiltólistás.
Roza: Akkor most már tovább na halogassad!Köszi!
VálaszTörléstrollanyu:Eddig én is csak borsóval csináltam de így is nagyon finom, sőt még a férjuram is megette ami kivételes dolog!:-)
Ditti: Tudod! Ahány ház annyi szokás! Köszi próbáld egyszer ki nagyon finom!
HajniZoli:Próbáld ki talán így fog nekik ízleni! Köszi!
hankka:Köszi!
Viki: Megbeszéltük!:-) Megfőzöm, szólok jössz és kipiszkálod a borsót a főzelékből, de akkor mi marad a tányérodban?:-))
Finom főzelék,nagyon szeretem,fasírttal pedig különösen,akár hamis akár nem!:):)
VálaszTörlés