Hozzávalók és elkészítése: Többször készítettem már rántott patisszont most amit változtattam az elkészítési módon csak azt fogom leírni. A patisszont megpucoltam magját kiszedtem majd felszeleteltem, besóztam kicsit vártam majd a liszthez tettem 1 ek. házi/csirkéhez való/ fűszerkeveréket. A patisszont megforgattam a fűszeres lisztbe majd felvert tojásba és a prézlibe és forró olajban kisütöttem. Egészen más az íze a fűszeres liszttől, nagyon finom!
Jó étvágyat kívánok !
12 megjegyzés:
De jó, nagyon szeretem a patiszont, kipróbálom majd így fűszeres bundában is...:)
Nagyon szeretem ki fogom próbálni!!!!
Nagy kedvencem :-)
Ezt a módszert én is slkalmaztam már, a patiszont imádom!
Évikém nó étvágyt hozzá!❤
Meg is kordult a gyomrom ahogy ezt a finomságot nézem.....
Én készítettem már rántott cukkinit halfűszerrel is, tényleg plusz ízt ad neki:) Guszta:)
Jó ötlet a fűszeres bunda. Mindenképp kipróbálós!
Bocsánat a sok hibáért!
Telefonról írok és mindig sietek!
De megérted amit írok, nemigaz?:-))))
Lilla Seffer örülök hogy szereted, érdemes kipróbálni egészen más az íze!
EWA gyöngyös világa! örülök hogy tetszik!
superwomanatwork örülök hogy szereted!
Emőke akkor tudod milyen finom!Köszi!
Kati az is finom lehet olyan fűszert még nem kóstoltam pedig biztos finom!
HajniZoli örülök hogy tetszik!
Emőke semmi gond. Értettem amit írtál és köszi hogy jöttél ismét!
Ritkán rántok, kicsit időigényes és macerás - mi ugye sokan vagyunk, nem győzöm panírozni. De a legközelebbi sütésnél kipróbálom ezt a panírt, tényleg másabb, finom lehet! :)
Patisszont még sosem láttam itt, cukkinit szoktam rántani. Sajnálom, hogy lemaradtam a poharas játékodról, nem voltunk otthon, de nagyon sok ötletes desszertet készítettek a többiek:)
tetszik
Hankka elhiszem hogy szaporátlan lehet több személyre készíteni, de meglátod mennyivel másabb!
trollanyu cukkini is biztos finom ilyen panírban. Gondoltam hogy okod volt hogy lemaradtál!
mk.k köszi!
Megjegyzés küldése