Hozzávalók: 25 dkg. tészta, 20 dkg. gomba , 3 ek. olaj, 1 fej vöröshagyma, 1 cikk fokhagyma, őrölt bors, só, 1 cs.Knorr sajtszósz :ehhez 2 dkg. margarin 2,5 dl tej.(Most próbáltam ki először ezt a fajta terméket, nagyon finom !)
Elkészítése: Megtisztítottam a gombát feldaraboltam jól megmostam . Forró olajon megdinszteltem az apró kockákra vágott vöröshagymát és fokhagymát majd hozzátettem a gombát sót borsot szórtam rá egészen kevés vizet. Fedő alatt pároltam majd fedőt levéve lesütöttem. A sajtszószt elkészítettem: margarint kicsit megolvasztottam a port elkavartam benne és felöntöttem a tejjel állandó keverés közben felfőztem besűrűsödött és hozzákevertem a gombát. A tésztát szokásos módon kifőztem és a gombás sajtszószt rákanalaztam.(Fotózás után a bazsalikomot feldaraboltam és elkevertem a tésztában.)
Nagyon finom volt ! Érdemes kipróbálni aki szereti a gombás tésztás ételeket!
Ui: Nem szoktam túl gyakran ilyen kész tasakos porokat venni de szerintem ez nagyon megéri hiszen ha magunk készítjük sem olcsóbb.Nekem nagyon ízlik a fűszerezése is !/tasakjára van írva hogy tartósítószert nem tartalmaz/
Jó étvágyat!
2 megjegyzés:
Húh, ez fincsi lehet! Minden kedvemre való benne! :)
Csigabige nagyon finom egyszer próbáld ki!
Megjegyzés küldése