2011. december 16., péntek

Kelkáposzta főzelék sültkolbásszal

                                                                                
Hozzávalók:A főzelék elkészítése  már  megtalálható a blogomon! 
                      15 dkg. lecsókolbász, kevés zsír.
Elkészítése:  A kolbásznak a héját lehúzom, felkarikázom  és kevés zsírban  megsütöm.
Nagyon hamar elkészül  és nagyon finom ! 
Jó étvágyat!

6 megjegyzés:

RaMary írta...

Kedvencem!!!!:-D

Éva írta...

RaMary: Örülök hogy te is szereted!

Panna írta...

Mondtam már h imádom a főzelékeket is? :D

Éva írta...

Panna: Néha ezt is kell enni kekszek mellett nem?

Panna írta...

Mostanában nem is sütöttem ám kekszet, kezd hiányom lenni :D

Éva írta...

Panna: Észre is vettem a blogodon! Hűtlen lettél a kekszekhez!