Hozzávalók: vöröshagyma, paprika, paradicsom, tejföl, só./Mennyiség ízlés szerint változtatható!/
🌷
Elkészítése: A hozzávalókat földaraboltam és besóztam jó alaposan, hűtőbe tettem. Kb. 1 óra eltelte után a sós levet leöntöttem nem teljesen az egészet és a tejfölt ráöntöttem elkevertem és vissza tettem a hűtőbe hogy az ízek jól összeérjenek. Ezután bármilyen húsok mellé vagy csak zsömlével is nagyon finom. Így a fasírt mellé főételnek, de péksüteménnyel uzsonnának is nagyon finom.
Jó étvágyat kívánok !
8 megjegyzés:
Ez nagyon jó ,még ma is próbálom!!Köszönöm!
Még sosem hallottam erről a nyers lecsóról:) De jól hangzik, finom lehet:)
Mónika: Köszi!
EWA gyöngyös világa!: Remélem ízleni fog? Ha ez az íz tetszik , akkor legközelebb készítheted tejföl helyett saláta öntettel és akkor bármilyen étel mellé finom saláta.
trollanyu: Nagyon finom!
Még én sem hallottam, így, hogy nyers lecsó, nagyon találó név, és nagyon klassz ötlet. Remélem jól telt a hétvégétek Nektek is!
Ezért szeretek hozzád jönni mert,mindig van tanulni valóm tőled. Soha nem halottam én sem a nyers lecsóról,de nagyon tetszik:))
Lilla: De ezután fogod tudni hogy mi az?:-) Nagyon finom. Nagyon jó volt csak gyorsan eltelt.
Jámborné Budai Mónika: Örülök hogy ezt is megismerhetted, mert nagyon finom!Ahogy már írtam is, nagyon finom ha tejföl helyett egy cukros-ecetes/saláta/ öntetet teszel rá.Nagyon finom nyáron is meg mikor jön az újkrumpli szezon.
Nyers lecsóról még nem hallottam, de időben raktad fel, nyáron akár hetente lehet ilyet készíteni!
Tényleg jó ötlet, még én sem hallottam róla! :) Szerintem most majdnem mindannyian hanyagoltuk az ünnepek alatt a bloglátogatásokat :) Én most pótolok .)
Megjegyzés küldése