Hozzávalók: 1/2 csomag tehéntúró, 1 db tojás, pici só, 4 ek. liszt, fél mokkáskanál szódabikarbóna, olaj a sütéshez .
🌸
Elkészítése: A felsorolt hozzávalókat jól elkevertem hagytam 15' pihenni, majd kanállal szedve forró olajban megsütöttem mindkét oldalát. Porcukorral megszórva lekvárral nagyon finom volt! Jó étvágyat kívánok !
10 megjegyzés:
Hmm, ez egy igen jó ötlet, azt hiszem én is alkalmazni fogom!
Biztos nagyon finom lehet!
nagyon szeretem én is!
Lilla: Próbáld ki nagyon finom!
Flóra: Igen finom!
Erika: Most már én is ismerem és fogok máskor is ilyet csinálni. Minden maradékot felszoktam használni, de ezt a kis túrót már nem tudtam hogy mire és így próbáltam ki ezt.
Finom lehetett, és úgy látom nem is bonyolult elkészíteni :)
Katalin: Nagyon egyszerű és finom!
Bizony kár lett volna!
Panna: Köszi!
Nagyon guszta! Sokszor a maradékok felhasználásából születnek a legjobb receptek, ötletek.:) Én a túrófánkot fahéjas porcukorban szoktam hempergetni, de lekvárral is biztos finom.
Csupa Csoki: Köszi!Fahéjas porcukorral is nagyon finom lehet imádom a fahéj ízét.
Megjegyzés küldése