2012. június 22., péntek

Keksztekercs gesztenyekrémmel/sütés nélkül/



                                                                                      
Hozzávalók: 25 dkg. háztartási keksz darálva, 3 ek. porcukor,  2 ek. kakaópor, 1 ek. baracklekvár 1 dl tej. Krémhez: 15 dkg. gesztenyemassza, 2 ek. porcukor, 8 dkg. margarin 1 tk. rumaroma. Külsőleg kókuszreszelék .

🎄

Elkészítése:  A kekszes rész hozzávalóit összegyúrtam  . Tálcára terítettem egy fóliát arra tettem az összegyúrt kekszes alapot majd még egy fóliát  terítettem rá és azon keresztül vékonyra elegyengettem. A krémhez valókat először a porcukrot a margarinnal kevertem össze majd a gesztenyét tördeltem bele kevés rumaromát tettem hozzá és jól kikavartam . Végül a  kinyújtott kekszes alapra   halmoztam   elsimítottam  és felgöngyöltem mint a bejglit. Kókuszreszelékkel szórtam meg  és  hűtőbe tettem !

Jó étvágyat kívánok!

4 megjegyzés:

Gabriella írta...

Nagyon fincsi, és szuper, hogy nem kell sütni a nagy melegben! :)

Éva írta...

Gabriella: Az a fő erénye amellett hogy még ízlik is!:-)

Panna írta...

Tényleg jó kis süti a melegben :) Én nem is sütök most ilyen melegekben, inkább böjtölök :)

Éva írta...

Panna: Köszi! Az is megoldás, a böjt!:-)