2012. július 9., hétfő

Csokoládéspuding barackágyon

A desszert szintén  FESZ.MrsSame blogjátékának desszertjeként  készült!
                                                                         
Hozzávalók: Nektarin barack /4 db./, 1/2 cs. csokoládés puding, 1 ek. cukor, 3 dl tej, 1/2 dl tejszín.
Elkészítése: A barackot megmostam külső héját lehúztam , kettévettem és magját kiszedtem. Tányérra pakoltam. A pudingot a szokásos módon elkészítettem amit jól kihűtöttem. A tejszínt felvertem kemény habnak és a felét a pudinghoz kavartam. Ezután a pudingból a barackok üregébe kanalaztam  majd tejszínhabot tettem a tetejére. ( A maradék pudingot kis tálkákba raktam és a hűtőbe pakoltam a barackokkal együtt!) Természetesen több gyümölcsöt is fellehet használni !
                                   Jó étvágyat!                                     

8 megjegyzés:

Gerdi írta...

Nagyon jól néz ki!
Nálunk az biztos több kéne belőle! A gyerekek nagyon rákaptak a barackra, aminek örülök, mert inkább az, mint nyalóka (az egyébként tiltólistán van).

Panna írta...

Finomat készítettél! :)

Seffer Lilla írta...

Azt hiszem ez tényleg egy könnyű nyári desszert...nagyon guszta!

Ami írta...

Tényleg nagyon ötletes :) klassz a piros pöttyös alátét is :)

Éva írta...

Gerdi: Most csak a játék kedvéért készítettem el azért is csináltam csak ennyi barackból, de nagyon finom.Természetesen ezt a fajta édességet sem szereti a férjuram így maradt nekem, nem esett nehezemre megenni?:-))
Panna: Finom volt való igaz!
Lilla: Köszi!
Ami: Köszi!

Jámborné Budai Mónika írta...

Nagyon ötletes,tetszik:))

Vicuska írta...

Ötletes finomság, én őszibarackba szoktam túrókrémet púpozni, lehűtve nagyon üde finomság!

Tiffanylda írta...

Jó ötletet adtál, köszi! Vicuskáéval ötvözve fogom összehozni, tekintettel a diétánkra!:)