Hozzávaló és elkészítése: A petrezselymet apróra fölvágom jégkockatartóba belenyomkodom vizet öntök rá és mélyhűtőbe teszem. Amikor készítem a levest csak 1-2 darabot kiveszek és a levesbe teszem ! Addig még van friss petrezselyem folyamatosan lehet utántölteni!
Téli napokra !
13 megjegyzés:
Szívesebben használom én is ezt a módszert! Első ránézésre, nem tudtam eldönteni, mi az a rózsaszínű, de rájöttem :)
Nagyon jó ötlet ez is:) Én egészben szoktam a petrezselymet eltenni zacskóban és csak kiveszem és vágok belőle, amennyi kell. De ezt is ki fogom próbálni.
Én is szoktam csinálni, bevált.
Nagyon jó ötlet:)))
Ez nagyon jó ötlet! Nekem mindig elsárgul a petrezselyemzöld mielőtt felhasználnám...
De jó ötlet! Élni fogok vele:-)
Nagyon jó, én csak zacskóba teszem el, de kifogom próbálni így is.:)
Márti:Jégkockatartó csak ilyen formája van!
trollanyu: Van eltéve úgy is nekem is állandóan, de így talán még könnyebb felhasználni!
Böbe Ikotics: Akkor Neked ezzel nem mondtam újat!
Emi: Látod ezért jó így eltenni!
Gerdi: Örülök hogy tetszik!
Gizi: Nekem is van zacskóban is eltéve !
Ez is nagyon jó ötlet! Én egy fagyis dobozba szoktam összevágva eltenni, és onnan teszek belőle a friss levesbe. Olyan jó, hogy télen is van "friss" petruska... :o)
Az idén én is kipróbálom!
Illéskrisz Konyhája: Ha látnád az én hűtőmet, egész nyáron is van tartalékban de télre duplán margarinos dobozban, zacskóban, még van friss akkor pedig így is teszek el.
Lilla: Nagyon praktikus !
De jó lesz Neked télen :)
Panna: Ezt még addig egy párszór elhasználom meg újra töltöm!
Megjegyzés küldése