🌸
Elkészítése: a tészta elkészítése a fenti linken található , kifőztem mint általában a tésztákat. Szószhoz: kevés forró olajba megdinszteltem az apró kockákra vágott vöröshagymát hozzátettem az áttört fokhagymát majd a megmosott kis kockákra vagdalt paradicsomot .Kevés sót borsot szórtam rá pici vizet öntöttem és addig főztem még a paradicsom szét nem főtt, ekkor tettem bele a megmosott és apróra összevágott bazsalikomot . Mikor kissé kihűlt a szósz akkor turmixoltam . A kifőtt tésztára kanalaztam és kevés reszelt sajtot szórtam rá!
Jó étvágyat kívánok !
10 megjegyzés:
Hmm... nagyon fincsi lehet:))
Gnocchit még nem próbáltam készíteni sk, de látom, hogy itt az ideje! :)
Finom és egyszerű:)
Finom. :))
Az egyik kedvencem, pláne ha sk. készül:)
Házi gnocchi az nagyon finom. Jöhet bármilyen szósszal.
Hmmm... Odavagyok érte teljesen. Nagyon szeretem az ilyen pár hozzávalüs tészta ételeket, a házi gnocchit pedig különösen. Szívesen elfalatoznám a tányér tartalmát.
Ez nagyon finom lehetett, főleg hogy a tésztáját is Te készítetted!
Épp most kanalazom a gnocchimat paprikás nyúllal, és imádom. Legközelebb kipróbálom a Te verziód is...
Jámborné Budai Mónika: Köszi!
teller-cake: Rajta próbáld ki, nem nagy ördöngősség!
Kati: Ez így igaz ahogy mondod!
Gabriella: Az bizony!
Erika: Biztos finom a készen vett is, de én még eddig csak csináltam!
Aleda: Már én is többféle szósszal próbáltam és nekem is mind ízlik.
Édeskonyha:Ez valóban kevés hozzávalóból készült és finom.Ha tudom hogy szereted elküldtem volna neked!:-)) De így ami megmaradt ma lesz az ebédem!
Katalin: Az biztos hogy nagyon finom volt! Arra jöttem rá hogy ezek a bazsalikomos szószok másnap még jobban kiadják a finom ízt!
Megjegyzés küldése