Hozzávalók: 1 db csirkemellfilé, só, fűszerek: őrölt bors, oregánó, bazsalikom kakukkfű, majoránna, liszt, tej, tojás, sütéshez olaj.
Elkészítése: a csirkemellfilét csíkokra feldaraboltam majd kicsit besóztam. A panírhoz palacsinta sűrűségű tésztát csináltam majd kb. 1/2-1/2 mk. fűszert(mindegyikből) szórtam hozzá jól elkevertem. A húst lisztben megforgattam majd a panírban és végül forró olajban kisütöttem. Krumplipürét készítettem hozzá.
Ui: Így talán többnek tűnik a hús és nagyon finom.(szerintem csirkecombot is lehet ezzel a módszerrel sütni)
Jó étvágyat !
8 megjegyzés:
Évám, nekem nagyon tetszik ez az étel! Biztosan finom volt!:)
Nem ismertem eddig ezt a receptet, de ki fogom próbálni! Így lehet változatossá tenni az étrendet, hogy kicsit más formában, más körítéssel készítjük időnként.
Nagyon ötletes, hogy nem a hús van fűszerezve, hanem a panír. Az a jó benne, hogy a fűszerezéssel mindig más ízhatást érhetünk el vele, nem válik unalmassá. A krumplipüré nagyon jópofa így kis gombóckákban odatéve. Finom kis ebéd lehetett, én is ki fogom egyszer próbálni.
Fincsinek tánik:)
Szeretjük a csirkemellet így csíkokban sütni, ez a panír is nagyon jó. Változik a megszokott:-)
Roza: Köszi! Most készítettem így először de nagyon ízlett.
marisz57: Ezért próbáltam ki én is mert számomra még ismeretlen volt, de nem csalódtam benne!
Nea:Próbálkozom néha én is változtatni, ez pld. azért is tetszett mikor megláttam mert a fűszerezéstől gondoltam hogy más jellege lesz és talán még szaporább is így csíkokra vágva. Köszi!
Kati: Köszi! Fincsi is volt!
HajniZoli: Akkor már sütöttétek így csíkokra vágva? Tájékozatlan vagyok mert én most fedeztem fel,nagyon ízlik!
Húúú,nagyon finom volt?;-)))
Emőke: Elmondjam röviden?:-)) Igen!
Megjegyzés küldése