2014. január 7., kedd

Mézes-csípős szósz házilag

                                                                                
Hozzávalók és elkészítése: 1 evőkanál ecetet, 2 evőkanál cukrot és 1 evőkanál vizet összefőztem, tűzről levettem és hozzátettem 3 evőkanál mézet és  az elmúlt évben házilag  készített ketchupból /bolti is megfelel/ tettem hozzá kb.1,5 dl és 1 evőkanál  Erős Pistát/csípős paprika. Jól összekevertem és lehűtöttem.  Nagyon finom pikáns lett! 
Jó étvágyat kívánok !

7 megjegyzés:

Katalin írta...

Valóban pikáns lehet a szószod. Én is nagyon szeretem az erőset, mindenhez :-)

Éva írta...

Katalin nem tudom de fiatalabb koromban nem szerettem ennyire a csípőset mint most. Sokszor vissza kell fogni magamat mikor a gyerekek itt vannak, nehogy csípősre csináljam amit főzök.

Ditti írta...

Szuper ötlet, ki fogom próbálni! :)

Éva írta...

Ditti örülök hogy tetszik, nagyon finom!

Monika írta...

Hú,de jól hangzik!
Van a mélyhűtőmben darabolt paradicsom.Azt hogyan tudom felhasználni ehhez szerinted?

Éva írta...

Mamka örülök hogy tetszik. Szerintem mikor összefőzöd az elején a cukrot ecetet meg vizet tedd bele és kicsit turmixold le.Azért gondolom nem nagy mennyiség a paradicsomod?

Unknown írta...

Ki ismeri a szèkely szószt???