Hozzávalók: 20 dkg gomba, 3 dkg. szalonna,1 fej vöröshagyma, 2 db paradicsom, oregánó, bazsalikom, 10 dkg. zöldborsó, csípős paprika, őrölt bors.
Elkészítése:Megtisztítottam a gombát feldaraboltam és alaposan megmostam. A szalonnát felvágtam apróra és megsütöttem majd az apróra felvágott vöröshagymát tettem rá kevés ideig dinszteltem majd ráöntöttem a gombát együtt pároltam fedő alatt. Ezután tettem hozzá a fűszereket ráöntöttem a borsót és a feldarabolt paradicsomot. Fedő alatt főztem készre ami kb. 20' volt. Ezután kifőztem a tésztát , most nem kevertem össze csak a tányéromon kerültek közelebb egymáshoz és hozzám!:-)) Nagyon finom volt!
Jó étvágyat!
4 megjegyzés:
Kellemes nyári étek. Mennyei lehet!
El is hiszem hogy finom volt!
A gomba is, a borsó is nagy kedvenc nálunk, így a kettő párosítása csak finom lehet!!!
Nea köszi! Mint tésztaimádó nekem nagyon ízlett!
Katalin köszi!
Timi igazad van mert nagyon jó így együtt!
Megjegyzés küldése