Hozzávalók:
2 db nagyobb sárgarépa
2 evőkanál cukor
1-2 db babérlevél
50 dkg csirkemell
1 kiskanál só
1 mokkáskanál őrölt bors
2 kiskanál mustár
2 db Camping tömlős krémsajt
1 kiskanál liszt
tészta
*
Elkészítése: A húst apró csíkokra vágtam. Répát megtisztítottam és lereszeltem/reszelő durva fokán/.
Magasabb falú edénybe tettem a cukrot és világosbarnára karamellizálódott, majd ráöntöttem a reszelt répát hozzátettem a babérlevelet és fedő alatt puhára pároltam. Egészen kevés vizet tettem hozzá és alacsony hőfokon készítettem. A feldarabolt csirkemellet sóztam borsoztam és a répára tettem a húst fehéredésig sütöttem. Ezután ízesítettem a mustárral sajttal a kiskanál liszthez öntöttem 1,5 dl vizet jól elkevertem és ezt is ráöntöttem a húsra az egészet jól elkevertem és készre főztem! Ha sűrű lenne lehet még vizet tenni hozzá. A tésztát szokásos módon kifőztem és a feltéttel tálaltam!
Jó étvágyat !
5 megjegyzés:
Jó ötletet adtál holnapra, köszi, kipróbálom!:)
Izgalmas ízkombináció a répával. :-)
Jelentem kipróbáltam, nagyon fincsi volt, mindenkinek ízlett!:) Köszönjük szépen, Éva!:)
Finom lehetett, szeretem a szaftos husikat orsótésztával, úgyhogy biztos ez is ízlene!
Tiffanylda nagyon örülök hogy közben már elkészítetted és ízlett! Egészségetekre!
teller-cake nagyon finom egyszer próbáld ki!
Katalin nagyon finom vadas jellege van!
Megjegyzés küldése