Hozzávalók:
25 dkg túró
10 dkg. zabpehely
2 db tojás
4 evőkanál tejföl
3 evőkanál kefir/ aludttej helyett
2 evőkanál liszt
10 dkg reszelt sajt
1 csokor petrezselyem
2 evőkanál liszt
10 dkg reszelt sajt
1 csokor petrezselyem
fűszerek1-1 tk kakukkfű-borsikafű- majoránna- őrölt bors-só
2 gerezd fokhagyma
1 fej vöröshagyma
olaj a tepsi kenéséhez
*
2 gerezd fokhagyma
1 fej vöröshagyma
olaj a tepsi kenéséhez
*
Elkészítése: Vöröshagymát apró kockákra vágtam, fokhagymát reszeltem, sajtot nagy lyukú reszelőn lereszeltem, petrezselymet apróra vágtam. A túrót villával összetörtem és a többi hozzávalóval összegyúrtam. Fűszereket aki szereti az erősebb fűszerezést ízlésének megfelelően adagolhatja nekem elégnek bizonyult az 1-1 tk minden fűszerből. Tepsit olajjal jól kikentem és ebbe tettem a masszát. Előmelegített sütőben 200 fokon 35' sütöttem. Mikor kihűlt akkor szeleteltem. Nagyon finom ! Főzelékhez is nagyon jó lehet !
Jó étvágyat kívánok !
6 megjegyzés:
Erre a receptre rögtön lecsaptam! :-) Nagyon jó, köszönöm!
Ezt biztosan kipróbálom! :) Köszönöm, hogy megosztottad! <3
Szokatlan és érdekes, de biztos finom, olyan alapanyagokból amitől csak finom lehet.
Gerdi egészségetekre!
Szera egészségetekre!
Lívia azért is próbáltam ki mert számomra is érdekesnek tűnt, megérte a próba mert nagyon finom!
Nagyon finom, jó az állaga is!
Lilus köszönöm visszajelzésedet, váljon egészségedre!
Megjegyzés küldése