Hozzávalók és elkészítése: 1/2 liter tejbe 2 evőkanál cukrot és kis kanál vaníliacukrot tettem lassú tűzön elkezdtem főzni közben beleszórtam 3,5 evőkanál búzadarát. Mikor már kezd kicsit sűrűsödni tűzhelyről levettem és tányérba szedtem. Kicsit hagytam hűlni majd meggyszemeket tettem rá és megszórtam fahéjjal!
Jó étvágyat!
4 megjegyzés:
Annyira tetszik ez a természetesség a blogodban! tejbegríz! Miért ne?!
Nagyon szeretem a tejbegrízt (is) és én is mindig fahéjjal megszórva eszem. Szeretem, ha folyós, ha kicsit keményebb, sőt azt is ha lesznek benne (gríz)csomók. :-D
Én is szeretem a tejbegrízt, egyszer egy héten biztos, hogy készítek magamnak, fahéjjal vagy kakaóval megszórva, vagy lekvárt teszek rá, de gyümölcs is került bele már nálam is.
Ani köszi!
Kavics valahogy én is így vagyok vele mint ahogy Te:-)
Lívia örülök hogy szereted, nálam a kakaós kimarad:)
Megjegyzés küldése