Hozzávalók:
15 dkg feta sajt
2 db főtt tojás
2 evőkanál tejföl
metélőhagyma
bors ízlés szerint
🌸
Elkészítése: Először megfőztem a tojást amit csupán 8' főztem hogy ne legyen túl kemény a tojás sárgája. A fetát villával jól összetörtem minél simább legyen. A tojásokat apró kockákra vágtam és a tejföllel és a összevágott hagymával elkevertem majd a sajthoz tettem amit kicsit borsoztam és az egészet kikevertem. Só nem szükséges mert a sajt sós! Hűtőbe tettem hogy az ízek érjenek kicsit össze majd kentük kenyerünkre! Nagyon finom !
Jó étvágyat kívánok !
6 megjegyzés:
Jól hangzik! :)
Ez biztos finom, mert minden összetevőjét szeretem, de még nem hoztam közösbe őket :)
De jóó! :-)
Elképzeltem az ízét- nagyon finom lehet! :)
Jó hogy megtaláltad ezt a receptet :-) fincsi lehetett!
Kipróbáltam - felveszem a "menü-sorra". Mivel bolti felvágottat nem eszem, néha gond, hogy mit is tegyek a kenyeremre. Hát ez szerepelni fog a jövőben...
Megjegyzés küldése