Elkészítése: Teflon edényt felforrósítottam beletettem a bacont pirosra sütöttem majd kiszedtem . Ebbe az edénybe tettem 3 evőkanál olajat mikor már forró volt akkor tettem bele a hagymát és a kelkáposztát. Néhány percig rázogatva pirítottam mikor már kicsit összeesettnek láttam a káposztát akkor sót és őrölt borsot szórtam rá. Kifőztem a tésztát a szokásos módon edénybe öntöttem és ráborítottam a kelkáposztát majd a reszelt sajtot , pirított bacont és az apróra vágott petrezselymet. Az egészet jól összeforgattam és tálaltam. Nagyon finom !
Ui: Már többször megjegyeztem hogy férjuram csupán a hagyományos ételeket szereti, ha valami különlegeset kicsit eltérőt főzök akkor csupán megjegyzi hogy nagyon jó illata van!
Jó étvágyat !
3 megjegyzés:
Finom lehetett, a színe pedig üde tavaszi :-)
Kár, hogy nincs itthon kelkáposztám, vacsorára megcsináltam volna.
Katalin nagyon finom volt, köszi!
marisz57 érdemes egyszer kipróbálnod finom!
Megjegyzés küldése