🌷
Elkészítése: Tejszínt a kétféle cukorral feltettem melegedni alacsony hőfokon állandó keveréssel addig melegítettem még a színe és az állaga megváltozott kicsit sűrűbb lett és barnásabb lett a színe. Ekkor hozzákevertem a kávéport amivel még 5' forraltam és végül beletettem a porcukrot azzal is átkevertem. Kisebb szögletes műanyag formát olajjal kikentem és ebbe öntöttem bele a masszát. Hagytam hűlni majd késsel felvagdaltam. A darabkákat külön-külön is lehet csomagolni de én mivel ezt próbaként készítettem ezért tettem csak tálkába mutatóba , ami nagyon finom!
Megkínálhatlak?
5 megjegyzés:
De jó, vittem is a receptet, szeretem az ilyesmit nagyon,a kávést is, ha pedig kakaóporral készítjük, akkor csokist kapunk. Meg fogom csinálni :-)
Nem is baj, hogy nem csomagoltad be, mert biztos vagyok benne, hogy nagyon hamar el fog fogyni :-)
Nagyon finom lehet!!! Van is itthon tejszín, így ki fogom próbálni! Köszönöm! :o)
Vajon, ha kávé helyett csokit reszel bele az ember, milyen lesz ? vagy mégis kakaó lenne jobb, ahogy Anikó írta ? Én a kávés dolgokért annyira nem vagyok oda, tán csokival meg kellene egyszer próbálnom....
Anikó örülök hogy tetszik,hogy kakaóporral működik-e nem tudom próba szerencse.Váljon egészségedre!
Katalin finom és ahogy látom fogy rendesen férjuramnak is ízlik:)
Timi váljon egészségetekre!
aranyos fodorka szerintem próbáld ki, de talán kakaópor jobb lenne. Váljon egészségedre!
Megjegyzés küldése