Hozzávalók: kekszes alaphoz:20 dkg darált háztartási keksz, 2 ek kakaópor, 2 ek porcukor, kevés rumaroma, 2 dl forralt hűtött tej, 2 tk vaníliacukor, krémhez: 10 dkg margarin, 3 ek porcukor, kb 5 dkg kókuszreszelék, fele krémbe 1 ek házi cappuccinopor.
😊
Elkészítése: Kekszes alapot összegyúrtam kétfelé vettem. Krémhez a puha margarint a porcukorral kikevertem hozzákevertem a kókuszreszeléket. Kekszes alap egyik felét két fólia között kinyújtottam /kb. 22x15 cm nagyságra/úgy hogy előtte kókuszreszelékkel a fóliát megszórtam majd óvatosan tálcára borítottam . Megkentem a krém felével a másik felébe belekevertem a cappuccinoport és rákentem a kókuszos krémre . A kekszes alap másik felét is kinyújtottam és óvatosan ráborítottam a krémre. Letakartam fóliával és kis időre hűtőbe tettem. Később szeleteltem😋
Jó étvágyat!
2 megjegyzés:
Ha most épp nem a kilóim leadásával lennék elfoglalva, akkor tán a hét végén meglepném magam ezzel a régi, és rég nem készített sütivel. Na de hát... saláta, retek, uborka, brokkoli és testvérei...ezek vannak műsoron.
aranyos fodorka megértelek kitartás, jó étvágyat a zöldségekhez:-))
Megjegyzés küldése