🌺
Elkészítése: Almát megpucoltam és lereszeltem edénybe tettem ráöntöttem 1 dl vizet 1 tk. citromlét, 2 evőkanál cukrot és csipet őrölt fahéjat kevés ideig pároltam. A pudingot szintén elkevertem 2,5 dl vízzel és az almás keverékhez öntöttem amivel besűrítettem . A kapcsos tortaforma alját kivettem a peremét egy tányérba helyeztem és az alját kiraktam babapiskótával amire az almás pudingos krémet kanalaztam erre ismét piskótát raktam majd a maradék almás krémet kentem rá. Hűtőbe tettem kis időre. Tejszínt kemény habnak felvertem ezzel borítottam be a sütemény tetejét és beszórtam tortadarával. Hűtőbe tettem csak másnap vettem le a tortaforma kapcsos peremét.
Jó étvágyat kívánok !
forrás:innen
3 megjegyzés:
Ez a süti nekem nagyon tetszik, mert sütés nélküli. Nem beszélve arról, hogy finom is lehet. és nagyon jól néz ki. Egyszer kipróbálom, mert a párolt almások is a kedvenceim.
Lívia érdemes kipróbálnod mert valóban nagyon finom és hamar elkészül.Váljon egészségetekre.
Finom lehet, az almás sütik mindig nyerőek 😊
Megjegyzés küldése