Hozzávalók: /9 darabhoz/10 dkg reszelt trappista sajt, 1 db tojás, 1 evőkanál liszt, 1 gerezd reszelt fokhagyma, csipet só és őrölt bors, kevés apróra vágott petrezselyemzöld, forgatáshoz zsemlemorzsa, olaj a sütéshez.
🌻
Elkészítése: Hozzávalókat összekevertem és 20 '-re hűtőbe tettem. Ezután golyókat formáltam a masszából zsemlemorzsában megforgattam és forró olajba mindkét oldalát készre sütöttem😋
Jó étvágyat kívánok!
3 megjegyzés:
Kedvencem ! Magában valami körettel, de főzelék-feltétnek is használom.
Nagyon helyesek lettek! Valamikor a nyáron én is csináltam hasonlót, csak petrezselyem és fokhagyma nélkül. Mi tartármártással és rizzsel ettük, nagyon finomak!
aranyos fodorka most mi is májgaluska leves után magában ettük:)
Katalin köszi , szeretem vagy van amit mindketten szeretjük az ilyen húspótló egyszerű falatkákat.
Megjegyzés küldése