Ennek a sorozatnak egyik részében már hasonló recepttel találkoztam, sőt el is készítettem az is nagyon ízlett . Ez egészen picit összetételében más de ez is nagyon finom!
Hozzávalók:/ kis mennyiségből készítettem ezért csak felsorolom az összetételeit/ kis darab apróra darabolt csirkemell, kevés olaj/ zsír, 1 kisebb vöröshagyma, kisebb darab karikára vágott sárgarépa és petrezselyem gyökér, 2-3 evőkanál zöldborsó, zeller ami nekem most fagyasztott zellerzöldje volt, fűszerek: szemesbors, só, tárkony, babérlevél, pár csepp citromlé, 1 evőkanál liszt és 1 dl tejföl.
🌷
Elkészítése: Kevés olajon pároltam a felkockázott vöröshagymát majd rátettem a húst is átforgattam. Ezután az összes zöldséget rápakoltam felöntöttem annyi vízzel ami jól ellepte sóztam fűszereket is hozzátettem és addig főztem még a zöldségek puhák lettek. Ekkor elkevertem a lisztet a tejföllel és a leveshez öntöttem készre főztem végül citromlével ízesítettem😋
Jó étvágyat kívánok!
4 megjegyzés:
Finom ragut főztél, a tavaszi zöldségekkel üdítő lehet!
Nagyon finom levest főztél, váljék egészségedre! A tárkonyos-tejfölös leveseket mi is nagyon szeretjük.
Mivel Gyomaendrődön dolgozom, ezt kötelezővé teszem magamnak. Köszönöm! <3
Gizi köszönöm nagyon finom volt szeretem én is a tárkonyos leveseket.
teller-cake sok sikert váljon egészségetekre!
Megjegyzés küldése