2023. március 12., vasárnap

Csokoládés rugelach


/Ez a sütemény is azok közé tartozik ami  nem az elmúlt hetekben  készült. /
 Hozzávalók: tésztája  a már egyszer készített  és jónak talált   itt megtaláljátok /akkor sajtos töltelékkel/, mostani töltelék: 3 dkg olvasztott margarin ,3 evőkanál cukor,  1 evőkanál kakaópor , 4 dkg darabolt vagy  reszelt csokoládé, tészta kenéséhez 1 db tojás.
🌷
Elkészítése: tészta elkészítése  a fenti linket található módon, a töltelék olvasztott margarin+ cukor+ kakaópor összekeverni bele a reszelt csokoládé  és ezzel kenni a tésztát majd  cikkekre vágni és tekerni. Sütőpapírra pakolni lekenni  tojással és előmelegített sütőben 180 C fokon 25' sütni.
Jó étvágyat kívánok !

5 megjegyzés:

Katalin írta...

Nagyon helyes tekercsek, finomak lehettek a kakaós töltelékkel!

Éva írta...

Katalin köszi finom volt.

aranyos fodorka írta...

Én a sajtos változatot már sütöttem, de nem lehet rossz ez édesen se....

teller-cake írta...

Nagy kedvenc nálunk is, nagyon finom tekercs.

Éva írta...

aranyos fodorka nagyon finom ez a változat is megér egy próbát!
teller-cake köszi.