2024. október 18., péntek

Kapormártás tésztával

Mivel szeretem a tésztát különböző szószokkal ezért mos tettem egy próbát ezzel a mártással. nekem nagyon ízlett!


Hozzávalók és elkészítése : A mártás itt megtalálható  amit most kevesebb mennyiségből  és szárított kaporral készítettem,  hozzá  bármilyen tészta kifőzve    kevés reszelt sajttal is megszórva. 
Jó étvágyat kívánok !

8 megjegyzés:

aranyos fodorka írta...

Én nagyon szeretem a kapormártást (levest is), de még hagymát soha nem tettem bele. Egyébként szezonjában megveszem, felaprítom és úgy nyersen lefagyasztom, ami bármikor elővehető. Nálunk - nem is emlékszem másra - mindig rizs volt a köret és főtt tojás volt hozzá.

Éva írta...

Nekem később lett kedvencem anyu nem főzte ezt a mártást. Volt hogy én is lefagyasztottam de most valahogy ez kimaradt. Férjem kedvenc nyári csemegéje volt a kovászos uborka akkor van a kapor szezonja is és akkor tettem belőle a fagyasztóba többször. Kovászos uborkát sem csináltam az idén de talán az elmúlt évben sem.

Katalin írta...

Finom könnyű ebéded volt! Kapormártást nagyon ritkán csinálok, de kovászos uborka egész nyáron volt nálunk, nagyon szeretjük, sok kaporral.

Éva írta...

Köszi Kati valóban finom és könnyű étel. Addig még volt kivel szeretnünk a kovászos uborkát készítettem én is de magamért nem csinálom.

teller-cake írta...

Még nem ettem kapormártást, de szívesen kipróbálom! :-)

Éva írta...

teller-cake ha szereted a kapor ízét akkor biztos ízleni fog ez a mártás is.

Gizi írta...

Nagyon szeretem a kapormártást, nyáron sokszor készítek. Tésztával még nem ettem, de ahogy elnézem, sajttal megszórva, nagyon finom ebéd lehetett. Én főtt krumplival és tojással eszem.

Éva írta...

Tésztával én is most ettem először de nekem nagyon ízlett. Főtt krumplis változat nálam a sóskamártással előnyt élvez.