Elkészítése: A mézet és a mustárt jól összekevertem és a felcsíkozott csirkemell darabokat beletettem.Jól átforgattam a szószban . Kevés olajat megforrósítottam amibe a kockára felvagdalt vöröshagymát kissé megdinszteltem erre öntöttem rá a húst megborsoztam megsóztam kevés csípős paprikát tettem hozzá és kevés víz hozzáadása után kicsit főztem. Mikor a levét már jól elfőtte levettem a lángról és volt itthon kevés ananász konzervem azt tettem hozzá. Jól átforgattam .
A rizst kevés olajon megpirítottam és felöntöttem vízzel amibe kevés ételízesítőt szórtam mikor kezdett főni lezártam alatta a lángot és lefedve hagytam hogy megpuhuljon a rizs. Nagyon ízletes finom ebéd volt!
Jó étvágyat!
14 megjegyzés:
Hm, ez biztos fincsi volt!
Szívesen ebédeltem volna nálatok. Nagyon finom! :)
Megyek és megfőzöm!:) A férjem csak este jön ma haza, meglepem az újdonságoddal!:) Köszi!
Ezt én is nagyon szeretem, és szoktam is készíteni, annyi különbséggel, hogy mézes-mustárosnak hívom, és először csak a mézet teszem rá a kissé megblansírozott mellre, rákaramellizálom, aztán jöhet a többi!))
Bors and Pepper: Finom volt valóban!
Okki: Miért nem jöttél?
Tiffanylda: Remélem ízleni fog Nektek is?
Teakert: Biztosan finom úgy is!
Én is szívesen ebédeltem volna Nálad.
Egy kicsit másképpen, de én is gyakran készítem, nagyon finom:) A flrjednek is ízlett?
Éva, elkészült a recepted és nagyon-nagyon fincsi!!! Megmutathatom a blogomban?
Látom sorra került a mézes husi is. :)))
Ugye, milyen finom? :)
Mrita: Mondtam már csak szóljál és terítek!
Trollanyu: A férjem inkább az előző napi paprikáskrumplit ette meg, nem nagyon szereti a csirkemell filét és a rizst sem!
Tiffanylda: Örülök hogy megcsináltad és ízlett nyugodtan tedd a blogodba.
Csilla: Nagyon fincsi lett!
Nagyon szeretjük a mézes-mustáros húst és a szószt is. Tényleg nagyon könnyen el lehet készíteni.
Nagyon guszta lett! :)))
Petra: Köszi! Valóban egyszerű !
Bianka: Nagyon finom volt!
Szeretem az egyszerűen elkészíthető, finom ételeidet! :)
Vicuska: Köszi!
Megjegyzés küldése